schoenen

Schoenen die zijn er in allerlei soorten en maten. Tegenwoordig zijn er veel sneakers, deze kun je niet makkelijk poetsen. In ieder geval niet met ledervet of schoenpoets. Je kunt deze schoenen dan het beste wassen in de wasmachine. Maar hoe kun je jouw schoenen het beste wassen in de wasmachine?

Kijk naar het materiaal

Voordat je jouw schoenen gaat wassen in de wasmachine is het belangrijk dat je gaat kijken naar het materiaal. Niet al het materiaal kan tegen een hoge temperatuur of tegen veel water. Zeker lederen schoenen niet.

vieze schoenen
Vieze schoenen in de wasmachine doen

Vraag advies aan de verkoper

Vraag advies aan de verkopen voordat je jouw schoenen gaat wassen in de wasmachine. Op deze manier voorkom je dat jouw schoenen kapot gaan. Zij kunnen jou vertellen of je jouw schoenen in de wasmachine kan wassen.

Zoek informatie op op het internet over het wassen van je schoenen in de wasmachine. Dit voorkomt dat het op een fiasco uitloopt.

Stop je schoenen in een kussensloop

Indien je jouw schoenen wilt gaan wassen in de wasmachine is het raadzaam om deze in een kussensloop te stoppen. Op deze manier voorkom je schade aan je wasmachine en aan je schoenen. Bovendien kun je er dan nog andere was naast doen als je jouw schoenen gaat wassen in de wasmachine.

Was je schoenen niet met agressief wasmiddel in de wasmachine. Op deze manier voorkom je schade aan je schoenen en was ze ook niet te heet. Je wilt natuurlijk niet op je geweten hebben dat je schoenen krimpen als je ze in de wasmachine gaat wassen.

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *