Fashion

Mijn top 3 beauty trends zomer 2021

zomer fashion

De afgelopen jaren zijn er veel beauty trends voorbij gekomen, maar hoe zit dat nu in de zomer van 2021? De corona situatie zorgt ervoor dat we erg beperkt zijn in ons doen en laten, waardoor we vaak onze looks ook verwaarlozen. Want ja waarom zou ik een uur in de spiegel staan voor een zoom meeting van een half uur? Erg begrijpelijk! En daarom zijn de beauty trends van de komende zomer helemaal aangepast op onze huidige situatie.

NUMMER 1: Naturel look

Hoe natuurlijker, hoe beter de komende zomer. Laat die zomersproetjes en verbrande neus lekker zien want het is helemaal trendy. Het is dus helemaal niet nodig om je dure foundation elke dag weer op te doen. Een beetje zonnebrand, consealer en mascara is alles wat je nodig hebt! Wil je toch je looks wat spannender maken? Voeg dan blush en bronzer toe, gewoon over je natuurlijke huid. Dit zorgt voor een heerlijk strand effect, alsof je de hele dag op het strand gelegen hebt. En als pluspunt is het ook nog eens hartstikke goed voor je huid.

zomer trends
Lekker op het strand in de beste zomer outfit

NUMMER 2: Skincare tourines

Iets wat we de afgelopen maanden steeds meer in de spotlight zien staan is een skincare routine. Dit heeft natuurlijk alles te maken met de naturel look. Onze make-up routine gaat steeds meer richting de achtergrond, want hoe goed jij je huid verzorgt is super belangrijk tegenwoordig. En dat is het ook. Juist na zo’n zware witter heeft jouw huid alle hulp nodig om helemaal aan te kunnen sterken. De routines van tegenwoordig bestaan daarom ook niet alleen meer uit een ochtend- en avondcrème. Nee er komen allerlei forums en oliën aan tapas. En voor elk soort huidtype is er wel wat anders op de markt te vinden.

NUMMER 3: Smokey eyes

Voor de late avonduurtjes komende zomer is het voornamelijk de ogen waar alle aandacht op gericht zal worden de komende tijd. Ondanks dat we overdag voor een super natuurlijke look zullen gaan, zijn de avonduurtjes helemaal het tegenovergestelde! Donkere en intense kleuren oogschaduw, een mooie winged eyeliner en een lading glitter zorgen voor de perfecte combinatie om jouw ogen geweldig te laten spreken. Een geweldige trend als je het mij vraagt, aangezien we toch hele dagen met een mondkapje op lopen. Combineer dit met de rest van de trends door de rest van je make-up zo neutraal mogelijk te houden.

Je houd misschien ook van..