Fashion

Ook op kantoor willen we er vaak goed uit zien. Misschien heb je wel een belangrijke meeting of ander soort bijeenkomst waar de juiste outfit al een goede eerste indruk kan geven. Vandaar dat ik voor zowel mannen als vrouwen de meest simpele maar toch modieuze outfit keuze bij elkaar heb gesteld.

Mannenkleding voor op kantoor

Voor onze modieuze mannen houd ik het zo kort en simpel mogelijk. Voor bijvoorbeeld een casual koffie afspraakje zou ik gaan voor skinny jeans of straight fit met een zwarte coltrui en eventueel een single-breasted jas of colbert. Of een mooie polo voor de zomerse dagen. Bij een dag op kantoor of belangrijke meeting raad ik aan om altijd voor opvallend te gaan. Een simpele pantalon met kleurrijk overhemd en zwarte riem doet vaak al de trick.

Kledingrek
Verschillende opvallende stropdassen.

Vrouwenkleding voor op kantoor

Als vrouw op kantoor moeten wij ons vaak bewijzen. De perfecte outfit om zowel professioneel als casual over te komen is een simpele mom jeans of skinny jeans met een witte oversized bloes. Je kan er voor kiezen om stiekem een wit overhemd van de mannenafdeling af te halen, niemand heeft het door en het ziet er super modieus uit. Voor een belangrijke meeting kan je hier altijd nog een colbert over heen gooien. You go powervrouw! Op de zonnige dagen kan je er voor kiezen, als dit ook van de baas mag, om te gaan voor een spijkerrok of zwarte kokerrok. Met een paar gave sneakers eronder behoud je de casual look zonder on professioneel te lijken.

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *