Vloer mat

Een droogloopmat op rol bestel je eenvoudig online of in de winkel. Je bepaalt zelf de lengte die je van de rol wil hebben. Wel hebben de rollen een standaardafmeting voor de breedte. Je kunt van een droogloopmat op rol dus verwachten dat je één afmeting standaard hebt. De andere afmeting kun je zelf bepalen. Zo maak je een mat die precies zo groot is als jij dat hebben wil.

Het gemak van matten op een rol

Een droogloopmat op rol heeft een aantal voordelen. Het is namelijk heel gemakkelijk te bepalen hoe groot je mat wordt. De rol heeft natuurlijk een bepaalde breedte waarmee je het moet doen. Maar je kunt zelf bepalen hoe veel lengte je van de rol afneemt. Daarna kun je je droogloopmat op rol zelf nog bijsnijden waar nodig. Het is dus soms handig om wat extra lengte te bestellen als je geen precieze formaten weet. Als de breedte niet voor je uitkomt, is dat natuurlijk ook een simpele oplossing.

Schoonloopmat of droogloopmat?

Een droogloopmat is iets anders dan een schoonloopmat. De schoonloopmat is vooral bedoeld om vuil van je schoenen te krijgen. Een droogloopmat is juist vooral bedoeld om vocht van je schoenen te krijgen. De vochtopname van een droogloopmat is daarom ook hoger. Een droogloopmat op rol leg je meestal binnen bij de deur. Wanneer je vaak met vieze schoenen thuiskomt, bijvoorbeeld van boswandelingen in de herfst, is een schoonloopmat misschien een beter idee.

Mat
Mat voor je huis.

Materialen en kleuren

Een droogloopmat op rol is er in talloze kleuren en materialen. Vooral neutralere kleuren zoals zwart, bruin en donkergroen worden veel gekozen. Maar dat hoeft natuurlijk niet. Je kunt ook kiezen voor juist een felle kleur bijvoorbeeld. Materialen lopen uiteen van rubber tot bamboe. Je kunt dus echt alle kanten op met een droogloopmat op rol.

Bestel droogloopmatten voordelig op Beukmeubels.nl!

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *