Slaapkamer

Met Vandyck dekbedovertrekken slaap je altijd lekker. Bovendien geef je een extra mooie look aan je slaapkamer. Vandyck bestaat al bijna 100 jaar en is ooit begonnen in Hilversum. Inmiddels kun je zelfs in het buitenland Vandyck dekbedovertrekken vinden. Dat getuigt dus van de kwaliteit van de dekbedovertrekken. Je hebt ruim voldoende keuze als je gaat kijken naar een Vandyck dekbedovertrek. Zo is er voor iedereen iets dat past bij hun stijl of interieur. Een Vandyck dekbedovertrek bestel je op hun eigen site of koop je in de winkel.

Prints

Alle soorten prints kun je vinden in een Vandyck dekbedovertrek. Zo zijn er bloemen in verschillende varianten. Niet alleen roosjes en rood en roze, maar ook meer aardetinten met bijvoorbeeld waterlelies. Van alles wat. Daarnaast zijn er ook meer geometrische vormen te vinden voor je Vandyck dekbedovertrek, of juist een dierenprint. Heb je liever helemaal geen print? Dan ben je nog steeds goed op weg met een Vandyck dekbedovertrek, want ook dekbedovertrekken zonder print kun je hier vinden. Zo is er voor iedereen echt iets te vinden tussen de verschillende kleuren en prints.

Afmetingen

Zo’n Vandyck dekbedovertrek kan op alle standaard formaten van dekbedden. Zowel voor eenpersoons als voor tweepersoons. Dat zijn dus 140 bij 200/220 of 200 bij 200/220 centimeter afmetingen. Maar ook de lits-jumeaux, een extra grote afmeting, is verkrijgbaar. Zelfs kinderovertrekken van 125 bij 150 centimeter kun je vinden bij Vandyck. Deze hebben dan ook prints die voor kinderen leuk zijn. Zoals hoofdjes van verschillende dieren. Alle afmetingen die je kunt gebruiken zijn er dus te vinden van Vandyck dekbedovertrek.

Bed
Een fijn bed met dekbedovertrek.

Materiaal

Het materiaal dat wordt gebruikt bij Vandyck dekbedovertrekken is voornamelijk katoensatijn. Dat oogt heel zacht en voelt tegelijkertijd fijn op je huid aan. Katoen ademt bijvoorbeeld een stuk beter dan volledig satijn. Ook andere materialen zijn te kiezen voor je Vandyck dekbedovertrek. Bijvoorbeeld het hoge kwaliteitskatoen percale. Andere opties zijn linnen, katoen en satijn. Het is maar net wat jij fijn en mooi vindt voor op je bed en je huid als je in bed ligt. Er is bovendien een speciale duurzame serie dekbedovertrekken van Vandyck. Dan kies je pas echt bewust.

Kijk op Bedshop.nl voor scherpe Vandyck aanbiedingen.

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *