Gala

Een gala is altijd een hele happening. Er kunnen om allerlei redenen gala’s plaatsvinden. Het leuke is echter als je voor een gala feest wordt uitgenodigd. Maar wat trek je aan naar een gala? In dit artikel besteden we daar meer aandacht aan.

Kijk goed naar de dresscode

Op een gala kan het vaak zo zijn dat er een thema aan verbonden zit, of dat er een speciale dresscode is. Sowieso is het de bedoeling dat mannen in smoking gaan en vrouwen in een gala jurk. Het is ook de bedoeling dat je er uitgedost en netjes uitziet. Al kan het soms wel zo zijn dat er een thema is. Wellicht is het gala in een bepaald kleuren thema? of is er een bepaalde tijd aan verbonden, denk dan aan de jaren zestig of zeventig. Dan is het de bedoeling dat je jouw gala kleding daarop aanpast.

Vraag advies aan een kledingadviseur

Je kunt naar een speciale winkel gaan en gala kleding huren of kopen. Zij kunnen je advies geven over wat je het beste aan kunt trekken naar een gala. Op deze manier voorkom je dat jouw outfit een fiasco wordt. Zorg er ook voor dat jouw make-up en schoenen matchen bij je gala outfit. Indien je een man bent is dat natuurlijk niet van toepassing, maar vrouwen gaan all-the-way. Zij dienen dan ook wel echt helemaal uitgedost te zijn. Een adviseur kan je adviseren en je perfect kleden.

Tafel
Opgedekte tafel bij een gala.

Stel een budget in

Gala kleding kan duur zijn. Het is daarom verstandig om een budget in te stellen of te sparen. Op deze manier voorkom je dat je over je budget heen gaat.

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *